Skip to content

Ιστοχώρος Σωκράτη Κρονίδη Χριστοδουλαρή

Loading...

Θεραπευτήρια

Ιπποκράτης: Ο γιατρός οφείλει να απορρίπτει κάθε είδους δεισιδαιμονία, να είναι καθαρός στο σώμα και αχώριστος της ηθικής.

Αρχική

Λακωνική Αγωγή

Το πρώτο «Εκλοχείον» σε έναν επιλεγμένο χώρο, 54 χλμ. από την Αθήνα, στην Μαρώνια (Άγιο Κωνσταντίνο / Καμάριζα) Αττικής.

Πολιτική

Η άσκηση της πολιτικής αποτελεί τέχνη και επιστήμη και αφορά σε ιδέες και στον τρόπο εφαρμογής τους.

Increase font size  Decrease font size  Default font size 
     Αρχική

Ενημέρωση RSS

RSS 2.0
ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ στα ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ 2015 PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 23 Απρίλιος 2015 14:11
Κυριακή 24 Μαΐου 2015 1.00 μμ.

Την 7η του Θαργηλιώνος, ή όσο κοντύτερα σ’ αυτήν, κάθε χρόνο  εορτάζουμε τα  Απολλώνεια στην «Λακωνική Αγωγή» στὰ Μαρώνεια (Καμάριζα), Λαυρεωτικής, τιμώντας την κάθαρση του Φοίβου και της Αρτέμιδος, μετά που θανάτωσαν τον Πύθωνα στους Δελφούς. Προσκαλούνται οι συμμετέχοντες στα αγωνίσματα,  να το δηλώσουν τηλεφωνικώς ή τηλεομοιοτυπικώς ή μέσω ηλ.τα.  2 εβδομάδες πριν βλ. χάρτη, ή google earth Agios Konstantinos-Συντερίνα, Μεγάλα Πεύκα ) –Ακολουθήτε πινακίδες από Λεωφ. Λεγραινών- και να ευρίσκονται στην Λακωνική Αγωγή (μισή ώρα προ της ενάρξεως.

1) 1.30:-   Προσφώνησις, Τελετουργία.

2) 2.15:-  Αγωνίσματα στίβου.  
 -Ανυπόδητος δρόμος, ακοντισμός, σφαιροβολία –
 Εν συνεχεία θα αγωνισθούμε σε μουσικούς, ποιητικούς αγώνες, και κολυμβητικούς αγώνες.   
Οι μή αγωνιζόμενοι προσκαλείσθε να συμμετέχετε, βαθμολογώντας τίμια τους αθλουμένους οι οποίοι  τιμούν την Αγων-ιστική έκφανση του Θείου.

3)  Θεατρικό δρώμενο, 
 Αναφορά στον «Ανώνυμο της Ελληνικής Νομαρχίας» 
του Χρήστου Κωνσταντόπουλου 

4) Συμπόσιό :-
Προ-σεμινάριο  της Ιπποκρατίου Ιατρικής 
στα πλαίσια της Ελληνικής Παιδείας
 
Εφέτος είναι απαραίτητη η δήλωσίς σας για την δωρεάν συμμετοχή, έως 10 ημέρες πρίν. Μόνον άτομα που θα μας ενημερώσουν έγκαιρα είναι ευπρόσδεκτα.

Θα συνεχίσουμε ακούραστα κάθε χρόνο να παροτρύνουμε τους επισκέπτες μας, να φορούν ένα αρχαιοπρεπές σύμβολο. Τολμήστε το! -Είναι εύκολο (ρωτήστε μας) αλλά και προαιρετικό-  Θα δώσει μεγάλη χαρά σ’ εμάς τους ενδεδυμένους  στα πατρώα.

 
Λακωνική Αγωγή Κέντρον Διαβιώσεως και Επιβιώσεως PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 07 Οκτώβριος 2008 10:00

Λακωνική ΑγωγήΣε έναν επιλεγμένο χώρο, 54 χλμ. από την Αθήνα, στην Μαρώνια (Άγιο Κωνσταντίνο / Καμάριζα) Αττικής βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της Λακωνικής Αγωγής. Εδώ ιδρύσαμε το πρώτο «Εκλοχείον», ένα χώρο όπου θα διδαχθεί (εκλοχευθεί) η Λακωνική Αγωγή. Πρόκειται για ένα σύστημα σκληραγωγήσεως, επιβιώσεως και διαβιώσεως, κατά το πρότυπο των αρχαίων Λακώνων. Σωκράτης σε τελετή

Το πρόγραμμα σκοπεύει να αποδείξει ότι υπάρχει και άλλος τρόπος  να ζήσουμε  ολοκληρωμένα και κυρίως ικανοποιητικά, αγνοώντας ή αποφεύγοντας τον τρυφηλό, μαλθακό και άνευ νοήματος και αξιών τρόπο ζωής, ο οποίος  μας υποβάλλεται καθημερινώς από τα μαζικά μέσα ενημέρωσης (εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση και διάφορα «σεμινάρια»).  Λίγοι είναι πλέον αυτοί που δεν καταλαβαίνουν, πόσο τυφλωτικά  «ενημερώνεται» η  διψασμένη για ζωή νεολαία μας.

Περισσότερα...
 
Εισαγωγικό για τα Θεραπευτήρια PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 16 Οκτώβριος 2008 09:21

ΙπποκράτηςΕίμαστε μια επιστημονική ομάδα φροντίδας και αποκαταστάσεως ατόμων με ανατομικά, δομοστατικά προβλήματα καθώς και επιπλοκές και συνέπειες αυτών των διαρθρωτικών δυσλειτουργιών.

Η φροντίδα και αποκατάσταση αυτή επιτυγχάνεται μέσω Οστεοπαθολογίας, Χειροπρακτικής, Διατροφολογίας, Βελονισμού και άλλων παραδοσιακών - κλασικών θεραπευτικών συστημάτων τα οποία έχουμε σπουδάσει σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού.

Στηριζόμενοι σε ψήφισμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, έχουμε επανεντάξει στην εργασία τους πάνω από σαράντα χιλιάδες (40.000) νοσούντες, επωνύμους και μη, εφαρμόζοντας είτε ένα απ' τα πιο πάνω θεραπευτικά συστήματα είτε πλήρες αποτοξινωτικό και οποθεραπευτικό, εβδομαδιαίο ή μηνιαίο πρόγραμμα στην Λακωνική Αγωγή. Το τελευταίο περιλαμβάνει Γυμναστική, Πλύσεις Παχέος Εντέρου, Αεριοθεραπεία, Εργασιοθεραπεία, Αναδιάρθρωση του Σκελετικού Συστήματος κ.ά.

Περισσότερα...
 
Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα (ΕΑΡ) PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 14 Δεκέμβριος 2008 15:52

Σωκράτης ΧριστοδουλαρήςΌπως γνωρίζει ο κάθε ένας που είναι μέλος της πολιτικής κίνησης του ΕΑΡ, αλλά και όσοι απλώς ενδιαφέρονται για την πορεία του, είμαι από τα ιδρυτικά του μέλη και ο ένας από τους δώδεκα του πρώτου 12μελούς Πολιτικού Συμβουλίου. Η πολιτική πάντα με ενδιέφερε, όπως πρέπει να ενδιαφέρει τον κάθε ενεργό πολίτη. Επαναπατρίστηκα μετά από 28 έτη απουσίας από την Ελλάδα. Με την επιστροφή μου στην πατρίδα, πέρα από την επαγγελματική μου ενασχόληση, μαζί με άλλους τρεις βετεράνους στο επάγγελμά μας, ιδρύσαμε την Ελληνική Εταιρία Χειροπρακτικής, Φυσικής Θεραπευτικής και Οστεοπαθολογίας. Ακολουθήσαμε συγκεκριμένη στρατηγική (πολιτική) με στόχο να νομοθετηθούν οι ειδικότητές μας. Αυτή η κοινή δράση βοήθησε όλους τους συμμετέχοντες να μάθουμε νά κατανοούμε, να εμπιστευόμαστε, να συνεργαζόμαστε  και να εκτιμούμε την εργασία της κάθε ειδικότητας. Εξελέγην ο πρώτος της πρόεδρος.

Περισσότερα...